Vil du byde på en vare?

Der er mange gode varer på QXL, du kan få dem til en god pris – så det er klart, at du bliver fristet til at byde. Du skal være medlem for at kunne købe en vare. Det er helt gratis, og du kan melde dig ud når som helst. Byder du på en auktion, er du forpligtet til at købe varen, hvis du er den heldige vinder.

Du finder varerne ved at kigge i QXL’s kategorier, eller ved at søge direkte i søgefeltet. I visse kategorier er der ekstra søgefunktioner, der gør det endnu nemmere at finde det, du er interesseret i. Når du har fundet den underkategori, du er interesseret i, vises auktionerne på en lang liste, som du kan sortere på forskellige måder ved at klikke på listeoverskrifterne. Du kan eksempelvis vise de auktioner, der slutter snarest, øverst på listen; eller vise de billigste auktioner øverst, eller vise de nyeste auktioner øverst. Prøv dig frem, så du får vist auktionerne, som du kan lide det. Du klikke på den enkelte auktion og se flere detaljer - billeder, varebeskrivelse, forsendelsesbetingelser osv.

Når du er klar til at byde, er det ganske nemt. Du bestemmer dig for, hvad du maksimalt vil give for varen – husk at regne forsendelsen med oveni i varens pris, da det oftest er køber der betaler. Indtast beløbet i budfeltet, og klik på ”Byd” eller ”KØB NU”, alt efter om det er en auktion eller en Fastpris-vare. På auktioner byder QXL automatisk det højeste nødvendige beløb for dig, så du ikke kommer til at betale mere, end du behøver.

Eksempel

Du vil give 500 kr. for en telefon, og indtaster dette beløb i budfeltet. Der er endnu ikke andre, der har budt, og startprisen var 100 kr. Så dit faktiske bud bliver kun 100 kr. Byder ingen andre på auktionen er det slutprisen – ellers byder QXL automatisk for dig, indtil dit maksimumbeløb er nået. Du får tilsendt en e-mail, når dit maksimumbud er ved at blive indhentet af andre bydere. Så kan du bestemme dig for, om du måske alligevel vil byde lidt mere, eller om du vil lade varen gå til de mere købestærke.