Varen jeg sælger er blevet beskadiget - hvad gør jeg?

Hvis varen, du har sat til salg er blevet beskadiget, eller af andre grunde ikke længere kan sælges, kan du lukke auktionen.

Hvis der dog allerede er bud på auktionen, skal du oplyse om den nye situation i „tilføj tekst til varebeskrivelsen“. Denne funktion finder du, når du er logget ind på din konto på selve auktionssiden, lige under varebeskrivelsen.

Når auktionen er slut, må du kontakte køberen om at annullere handelen på bedste måde eller finde et acceptabelt alternativ.