Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

ulovlige_varer 2016/05/02 09:32 ulovlige_varer 2016/10/17 12:11 nuværende
Linje 26: Linje 26:
  * Slagvåben, fx. morgenstjerner   * Slagvåben, fx. morgenstjerner
  * Armbrøst   * Armbrøst
-  * Skydevåben og andet med lasersigte. 
-  * Skydevåben kræver både sælger og køber har de nødvendige tilladelser, og dette skal stå i auktionen. 
  * Pr. 1/6-2012 kræves der til luft- og fjedervåben på større end 4,5 mm gyldigt jagttegn, medlemskab af skytteforening med tilhørende våbenpåtegning på medlemsbeviset eller våbentilladelse. Ved salg af disse våben skal de lovpligtige krav fremgå af auktionen.   * Pr. 1/6-2012 kræves der til luft- og fjedervåben på større end 4,5 mm gyldigt jagttegn, medlemskab af skytteforening med tilhørende våbenpåtegning på medlemsbeviset eller våbentilladelse. Ved salg af disse våben skal de lovpligtige krav fremgå af auktionen.
  * Blankvåben med en klinge over 12 cm. kræver, at både sælger og køber har en blankvåbentilladelse jf. Våbencirkulærets § 13. stk. 1 nr. 6, og der skal stå i aktionen at der kræves blankvåbentilladelse.   * Blankvåben med en klinge over 12 cm. kræver, at både sælger og køber har en blankvåbentilladelse jf. Våbencirkulærets § 13. stk. 1 nr. 6, og der skal stå i aktionen at der kræves blankvåbentilladelse.
  * Foldeknive.   * Foldeknive.
-  * Skydevåben og ammunition.+  * Skydevåben, våbendele og ammunition.
Læs mere om våbentilladelser på [[http://www.politi.dk/da/borgerservice/tilladelser/vaabentilladelse|politiets hjemmeside]] Læs mere om våbentilladelser på [[http://www.politi.dk/da/borgerservice/tilladelser/vaabentilladelse|politiets hjemmeside]]