Skal alle se netop din auktion? Brug QXL’s Annoncepakker

Når du opretter en auktion på QXL, kan du få den fremhævet ved at betale lidt ekstra.Så lægger flest muligt mærke til netop din auktion.
QXL Annoncepakker - se hvordan du kan annoncere for din auktion:

Ekstra overskrift
Ønsker du flere informationer med i søgeresultaterne, skal du vælge en ekstra overskrift.
Køberne er mere tilbøjelige til at klikke på netop din annonce, hvis den er beskrevet mere detaljeret.

15 % flere besøg
Pris: 2,-

Fed overskrift
En effektiv og sikker løsning hvis du skal fremhæve din annonces titel i søgeresultaterne.

25% flere besøg
Pris: 9,-

Farvet baggrund
Få ekstra meget opmærksomhed på din annonce i søgeresultaterne. Annoncens titel fremhæves med fed skrift i søgeresultaterne

50% flere besøg
Pris: 15,-

Topannonce
Annoncen vises øverst i søgelisterne. Vil du sikre dig den bedste placering på tilhørende kategori, så det Topliste du skal vælge.

35 % flere besøg
Pris: 19,-

Kategoriforside + Topannonce
Skal du sikre dig maksimalt opmærksomhed på din annonce, så er denne løsningen du skal vælge. Annoncen vises på kategoriforsiden samt øverst i søgeresultaterne.

55 % flere besøg
Pris: 49,-

Forsideannonce + Kategoriforside + Topannonce
Den ultimative måde at fremhæve din annonce på! Her kan du være sikker på, at alle ser din vare. Annoncen vises på forsiden af QXL samt på kategoriforsiden og øverst i søgeresultaterne.

95 % flere besøg
Pris: 119,-

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at vælge denne løsning, hvis annoncen er placeret i kategorien „Erotik“
eller hvis din annonce ikke har billede på.