Sådan ophæver du dit medlemskab

Du kan når som helst melde dig ud af QXL ved at sende en e-mail til kundeservice@qxl.dk.

I e-mailen skal du blot skrive dit brugernavn og de tre sidste tegn i din adgangskode, din fødselsdato, samt oplyse, at du ønsker at melde dig ud.

Husk at din konto skal være i kr. 0,00, dvs at du ikke skylder penge til QXL, og har du igangværende auktioner som køber eller sælger, skal du opfylde dine forpligtelser hér, før dit medlemskab kan ophøre.