Sådan betaler du til QXL

På din konto kan du hele tiden se, hvor meget du har solgt på QXL, og hver måned skal du betale dit udestående, uanset om du skylder QXL 20 kr. eller 175 kr. Undtagelserne er, hvis dit udestående er 200 kr. eller over – det skal betales straks, ellers lukkes din konto.

Bare rolig, du modtager en faktura på e-mail, der minder dig om, at du har et udestående, og fortæller dig om betalingsfristen. Det er muligt at indbetale forud på din konto, så du er sikker på, at den ikke lukkes. Du kan betale QXL online med dankort/kreditkort, eller du kan bruge indbetalingskort, ligesom når du ellers bruger din netbank. Husk, at der kan gå 5 dage, før din indbetaling er registreret, når du bruger indbetalingskort.

Er der overskud på din konto, kan du selvfølgelig få det udbetalt. Send bare en mail til kundeservice om at få udbetalt dit overskud og skriv registreringsnummer, bankkontonummer, bank og dit navn, samt dit QXL brugernavn og de 3 sidste tegn af din adgangskode.

Du kan betale gebyrfrit til QXL ad flere forskellige veje:

• Dankort/Visa Dankort
  • Danske kreditkort
  • Udenlandske kreditkort
  • Via indbetalingskort eller bankoverførsel

QXL har valgt at lade datatrans.ch håndtere alle banktransaktioner ved indbetalinger til QXL. Din transaktion foregår mellem din bank og datatrans.ch via en sikker dataforbindelse, som anvender SSL. QXL bliver ikke involveret i transaktionen. Vi er blot modtagere af beløbet.

Betal med kort

Du kan betale online med Dankort, Mastercard og VISA via Min Konto. På denne måde registrerer vi din betaling med det samme. Denne betalingsmetode er helt sikker.

Når du er logget ind på din konto, skal du klikke på ”Betaling” og herefter på ”Betal her”. Indtast det beløb, du ønsker at indsætte på din konto, og vælg den korttype, du vil betale med. Klik på ”Betal med kreditkort”. På den følgende side skal du indtaste dit kortnummer, udløbsdato samt de tre kontrolcifre bag på kortet. Kortnummeret finder du på forsiden af dit kort. Her står kortets udløbsdato også.

Større sikkerhed med Verified by VISA

Med vores nye leverandør af systemer til modtagelse af brugerbetalinger, har vi fået mulighed for at tilbyde dig Verified by VISA – et elektronisk sikkerhedstjek, der giver dig større sikkerhed, når du betaler til QXL med dit kreditkort (kun VISA kort og Mastercard).

Verified by VISA anbefales både af danske banker og kreditkortudstedere, og vi støtter naturligvis op om denne mulighed for opnå større sikkerhed.

Sådan gør du

Når du skal betale til QXL, skal du blot vælge at betale med Visa. Herefter bliver du bedt om at indtaste:

• Kortnummer
  • Udløbsdato
  • Kontrolcifre (de 3 sidste cifre på kortets bagside)

Når du har indtastet dine oplysninger, dirigeres du videre til PSB, hvor du skal oprette dig hos Verified by VISA. Det gør du ved at opgive de 4 sidste cifre i dit personnummer. Herefter kan din betaling gennemføres.

Hvis du føler dig utryg ved at blive omdirigeret til PBS når du skal oprette dig hos VERIFIED by VISA, kan du oprette dig direkte hos PBS. På denne side kan også få yderligere information om Verified by VISA.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, er du velkommen til at kontakte Kundeservice.

Betal via indbetalingskort eller bankoverførsel

Betaling via indbetalingskort

Du kan indbetale dit udestående til QXL via netbank med et indbetalingskort (FIK-kort). Husk at påføre dit Brugerbetalings-ID rigtigt på indbetalingskortet - du kan se det under din Betalingsoversigt - ellers kan vi ikke registrere din indbetaling korrekt.

HUSK: Når du betaler via indbetalingskort, kan der gå op til 5 dage før betalingen registreres online på din konto under punktet „Min konto“.

Nedenfor kan du se et eksempel på indbetalingskortet. Vær opmærksom på, at dette kort kan ikke printes ud og bruges i banken.

Bankregnr.   Kontonr.

INDBETALINGSKORT

Kundekvittering

Indbetaler

Dit navn
Din adresse
Postnr. By
Land

Modtager

818-92709
QXL RICARDO DANMARK A/S
Langebrogade 6E
1411 København K
CVR. 24983579

Modtager

818-92709
QXL RICARDO DANMARK A/S
Langebrogade 6E2
1411 København K
CVR. 24983579

Udestående beløb i DKK

Udestående beløb i DKK

+ 71 < 000000Brugerbetalings-ID + 81892709 <

Betaling via bankoverførsel

Du kan indbetale dit udestående til QXL på følgende bankkonto i DnB NOR Denmark:

• Registreringsnummer: 5290
  • Kontonummer: 9020443003
  • SWIFT: DNBADKKXXXX
  • IBAN-NO: DK3452909020443003

HUSK at påføre dit kundenummer eller brugernavn - uden denne identifikation kan vi nemlig ikke registrere betalingen på din QXL konto. Det er altid en god idé at indbetale hele din saldo, når du nu er i gang – så er din konto nulstillet, og du slipper for rykkere. Det er også muligt at indbetale lidt mere end det, du skylder; så har du penge på QXL-kontoen til de næste auktioner.

Slip for inkasso – betal til tiden

Selvfølgelig kan man glemme en regning, så vi sender gerne en påmindelse - først på mail og sidenhen pr. brev. Ubetalte regninger, der er mere end 5 uger gamle, bliver sendt til inkasso - også selvom beløbet er ganske lille. Det er kedeligt at komme til inkasso – det er en plet på dit omdømme, så betal til tiden – så er du godt kørende.

I denne oversigt kan du se QXL’s faktureringsprocedure beskrevet i kronologisk rækkefølge:

• Dag 1: Du får din faktura fra QXL via e-mail
  • Dag 6: Din betalingsfrist. Du har 5 dage til at betale din faktura.
  • Dag 11: Hvis en fakturas forfaldsdato overskrides uden betaling, sender vi dig en påmindelse per e-mail.
  • Dag 16: Hvis QXL endnu ikke har registreret betaling af fakturaen, spærres kontoen for yderligere oprettelse af nye auktioner og Fastpris varer.
  • Efter 3 uger: Hvis du endnu ikke har betalt din faktura, modtager du en rykker med posten. Du opkræves desuden 50 kr. i rykkergebyr.
  • Efter 5 uger: Hvis du endnu ikke har betalt din faktura, modtager du et inkassovarsel med posten fra vores inkassofirma. Du opkræves desuden 100 kr. i påmindelsesgebyr.
  • Efter 6 uger: Din faktura sendes videre til retslig inkasso uden yderligere varsel.

Bemærk: Hvis du modtager en betalingspåmindelse kort efter, at du har betalt en faktura, skal du huske at kigge på fakturaens nummer. Påmindelsen kan vedrøre en anden faktura, der ikke er betalt endnu.