QXL Fællesskabet

QXL på facebook

På QXL’s facebookside har du mulighed for at kommunikere med os direkte – du er fx meget velkommen til at stille forslag eller søge information omkring det at handle på QXL.

Facebook siden

QXL bloggen

På QXL bloggen, som er små og store fortællinger om QXL, er du også meget velkommen til at deltage i debat om QXL og dele gode råd, tips og tricks. Vi garanterer, at det ikke er kedeligt og vi håber meget, du vil være med.

Bloggen

QXL’s nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få information om spændende auktioner, events og tilbud samt masser af inspiration. Det er gratis at få vores nyhedsbrev og du kan til enhver tid afmelde det igen.

Får du på nuværende tidspunkt ikke vores nyhedsbrevene, kan du tilmelde dig ved at logge ind på din QXL konto og klikke på fanebladet ”Personlige”, hvorefter du klikker på ”Konto- og e-mail indstillinger”. Marker ”Ja” i den første linje: ”Modtag QXL's nyhedsbrev”.

Du kan også trykke her for at rette det direkte.

Om QXL Ambassadør

Hvad er en QXL Ambassadør?

En QXL Ambassadør er et erfarent og aktivt medlem, der har lyst til at gå foran og hjælpe andre medlemmer. En Ambassadør er en slags specialist inden for en eller flere kategorier, og har erhvervet en grundig viden gennem et omfattende salg og køb inden for kategorierne. Ambassadøren har naturligvis en helt ren historik hos QXL og en god karakterbog med mindst 250 positive karakter*

Hvad er dine opgaver som QXL Ambassadør?

Som den gode QXL Ambassadør foregår du altid med et godt eksempel, og er altid indstillet på at hjælpe andre medlemmer, f.eks. i QXL Forum. Du bruger din indsigt og din viden, og lytter til andre medlemmer, og indsamler ønsker om ændringer og formidler dem til QXL, så QXL bliver et bedre sted at handle for medlemmerne. Du er også god til at holde dig orienteret om relevante handelsmiljøer, markeder, klubber og foreninger, som kunne være til fordel for QXL’s medlemmer. Ind imellem deltager du også i særlige QXL-arrangementer.

Som QXL Ambassadør samarbejder du også med QXL’s medarbejdere om at videreudvikle Danmarks største online-auktion, så QXL fortsat udvikler sig i en retning, der er til gavn for alle handlende og skaber et godt handelsmiljø.

Der gælder ikke andre handelsregler for en QXL Ambassadør, end der gør for ’almindelige’ medlemmer, ligesom der heller ikke gælder særlige vilkår eller undtagelser. Til gengæld får du mulighed for at møde en masse mennesker, og for at blive deres talerør. Gennem dit virke som QXL Ambassadør har du således mulighed for at være med til at præge QXL – nu og i fremtiden – så vi fortsat kan være dit foretrukne handelssted på nettet.

Vil du være QXL Ambassadør?

Udvælgelsen af en QXL Ambassadør foregår i QXL Ambassadørgruppen, som vurderer ansøgerne. Behandlingen af ansøgningerne tages i portioner, men vi forsøger at gøre det sådan, at du kan få besked hurtigst muligt.

Bliv QXL Ambassadør – klik her

(*= i visse tilfælde kan der efter vurdering fra QXL dispenseres for denne grænse).