Hvad er NemID-godkendelse?

NemID-godkendelse er den nye elektroniske signatur.
NemID er det samme log-in alle steder, derfor er det meget nemt at bruge. Alle - både nye og eksisterende medlemmer på QXL - kan registrere sig med NemID.

NemID-godkendelsen er helt frivillig men som NemID-godkendt medlem får du en synlig mulighed for at forsikre andre medlemmer om, at dine personlige data stemmer overens med virkeligheden. Derfor anbefaler vi, at du bliver NemID-godkendt - det vil bidrage til at højne din troværdighed både som køber og sælger.

Køb og sælg med det samme med NemID-godkendelse

Køb
Når du er blevet NemID-godkendt kan du byde med det samme - søg varer i kategorierne nu

Salg
Du kan sælge med det samme - Opret auktioner her

Skift til NemID

Er du allerede medlem, men ønsker at opgradere til NemID, skal du logge ind på din QXL-konto. Her skal du klikke på fanebladet ”Personlige”. Cirka midt på siden finder du en knap med teksten ”NemID-godkendelse” - klik på den og du er i gang.

Hvem kan blive NemID-godkendt?

Det koster ikke noget at blive NemID-godkendt på QXL, men du skal opfylde nogle få betingelser:

1. Du skal have et dansk CPR-nummer

2. Du skal være bosiddende i Danmark

3. Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse i folkeregisteret

BEMÆRK: QXL opbevarer IKKE dit NemID-nummer!

Bliv NemID-godkendt her