Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

mit_qxl_-_lidt_mere_om_hvordan_du_bruger_din_konto 2013/07/09 09:10 mit_qxl_-_lidt_mere_om_hvordan_du_bruger_din_konto 2014/12/03 12:58 nuværende
Linje 37: Linje 37:
Har du ikke mulighed for at sende dit sygesikringsbevis, kan vi bekræfte din adresse ved at sende en ny aktiveringskode til dig i stedet. Så skal vi blot bede om informationen i punkterne 1 - 5. Vær opmærksom på, at din konto er blokeret for bud og salg indtil du modtager den nye kode, og denne er indtastet. Denne regel gælder kun når du ønsker at ændre din adresse - hvis du ønsker at ændre dit navn, skal vi have al dokumentation tilsendt. Har du ikke mulighed for at sende dit sygesikringsbevis, kan vi bekræfte din adresse ved at sende en ny aktiveringskode til dig i stedet. Så skal vi blot bede om informationen i punkterne 1 - 5. Vær opmærksom på, at din konto er blokeret for bud og salg indtil du modtager den nye kode, og denne er indtastet. Denne regel gælder kun når du ønsker at ændre din adresse - hvis du ønsker at ændre dit navn, skal vi have al dokumentation tilsendt.
-Du kan også få opdateret dit navn og din nye adresse ved at blive CPR godkendt på QXL. Det bliver du ved at logge på din QXL konto og vælge personlige og klikke på CPR godkendelse og efterfølgende indtaste CPR nummer og de 5 karakterer og klikke 'fortsæt'. Du kan ikke blive CPR godkendt, hvis du har hemmelig adresse hos Folkeregistreret.