God stil på QXL

I gamle dage havde man Emma Gads ”Takt og Tone”, der viste vejen for en god omgangstone imellem mennesker. Det kan vi grine lidt af – men det er nu en rar ting, når vi taler pænt til hinanden, og tager hensyn til hinanden. Hverdagen glider lidt lettere, og vi er alle i bedre humør. Derfor vil vi godt slå et slag for den gode stil på QXL, så det er skægt og behageligt at handle hér.

God stil er at skrive og tale pænt – og svare hurtigt på forespørgsler. Tænk på, at ingen kan se dit smil eller dit afvæbnende kropssprog her på QXL, så lad være med at skrive noget, der kan misforstås. Vær informativ i dine auktioner, når du sælger – og læs dem omhyggeligt, hvis du er på udkig efter en vare. Er du i tvivl om noget, så spørg sælger – andre kan også have glæde af oplysningerne. Tro ikke straks det værste, men spørg venligt om forklaring. Det løser de fleste misforståelser. Den sælger, der pakker varen pænt ind og lægger et venligt kort ved, vækker glæde, og har stor chance for at sælge til samme køber igen. Den køber, der betaler med det samme og skriver en glad tilbagemelding, får hurtigt mange topkarakterer.

Det er dårlig stil at skrive grimt eller frækt, blive hurtigt fornærmet, være grådig eller smålig, være hurtig på aftrækkeren og søge konflikten.

Hvem vil du helst være?

Det tænkte vi nok – god fornøjelse på QXL!