Fejl 500 - hvad nu?

Fejl 500

Fejlkoden betyder, at serveren ikke kan udføre den handling den er blevet anmodet om. Det kan være manglende databaseforbindelse eller fejl i en funktion der under normale omstændigheder burde kunne udføres. Heldigvis er disse udfald som oftest meget kortvarige, og hvis man oplever fejlen vil den stort set altid kunne løses ved at slette sine browserdata.

Indlæsning af hjemmeside

For at hjemmesider hurtigt kan indlæses, bruger de en cache, dvs. et lynhurtigt mellemlager, som computerens processor bruger til midlertidige beregninger, før de evt. lagres i hukommelsen. Opstår der en fejl på hjemmesiden, vil den ellers hjælpsomme cache kunne genindlæse en allerede løst fejl, da den kan hente en tidligere version af hjemmesiden.

Oplever du en fejl 500, kan det altså være en rigtig god idé, at tømme cachen, så den ikke vedvarende indlæser den fejlramte side.

Sletning af browserdata

I de nyeste versioner af Internet Explorer, Firefox og Google Chrome, kan du ved at trykke Ctrl+Shift+Delete åbne et vindue, hvorfra du let kan vælge de elementer, der skal slettes.

• I Internet Explorer skal der kun sættes flueben ud for Midlertidige internetfiler og Cookies.
  • I Firefox skal der kun sættes flueben ved Cache og Cookies.
  • I Google Chrome skal der kun sættes flueben ved Tøm cache og Slet cookies.

Bruger du ældre versioner af ovenstående browsere - eller bruger du browsere, der ikke er nævnt her, kan du finde en udførlig vejledning med billeder til hvordan du sletter browserdata her. Alternativt er du også altid meget velkommen til at kontakte Kundeservice.