Det skal du tænke over, når du vil købe

Kig sælgerens karakterbog efter - så du får en idé om, hvem du handler med. Kig også hele auktionen godt igennem, også eventuelle spørgsmål fra andre medlemmer – så du er sikker på, at du ved alt, hvad der er at vide om varen, forsendelsen eller eventuel afhentning. Stil også gerne dine egne spørgsmål, hvis du stadig er i tvivl om noget.

Er du den mindste smule mistænksom overfor auktionen, kan du eventuelt kigge på vores liste over ulovlige varer. Det er under en tusindedel af varerne på QXL, der ikke er tilladte, men det er bedre at være sikker i sin sag.

Hvad sker der, hvis du fortryder et bud?

Et bud på en auktion er bindende, og kan ikke slettes. Derfor skal du være helt sikker på, at du gerne vil have varen og du skal ikke byde mere, end du har lyst og råd til at betale. Det kan være en god idé at undersøge flere lignende varer, inden du byder på den af dem, du allerhelst vil have.

Hvis du vinder auktionen men fortryder, skal du kontakte sælger og sige at du ønsker at benytte fortrydelsesretten, så kan den annulleres. Husk at hvis du bare udebliver fra en handel uden at informere sælger risikerer du en negativ karakter.