Cookies på QXL

Hvad er cookies?

En cookie er en datafil, der midlertidigt bliver gemt på din computer. Dette sker, så vi kan genkende din computer og 'huske' dine indstillinger, når du kommer tilbage. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. I stedet hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at vi hele tiden kan forbedre QXL.

Brug af cookies på QXL

For at optimere QXL, benytter vi cookies. Herved gemmes nogle af dine tidligere valg på sitet, således at din oplevelse af QXL bliver mere personlig. Vi bruger Google Analytics til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. Fra Google Analytics får vi rapporter om aktiviteten på QXL.

Google Analytics sætter to typer cookies:

• En permanent cookie, der viser om brugeren er tilbagevendende, hvilket site brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt etc. Permanente cookies gemmes på din harddisk indtil de udløber, eller indtil du selv sletter dem.
  • Sessionscookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Sessionscookies udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser. Google Analytics sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, Google Analytics ligger inde med.

Vi benytter også cookies fra Emediate og FDIM. Førstnævnte bevirker, at der er omskiftelighed mellem de bannere der vises på sitet, når du er logget ind på din brugerkonto. Sidstnævnte giver os oplysninger til brug for statistiske beregninger over antal af besøg og sidevisninger.

Sådan afviser du brugen af cookies

Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Eftersom en cookie befinder sig hos dig, er det kun muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber dog, at du vil tillade de cookies, vi sætter, da de hjælper os med at gøre din oplevelse på QXL bedre og mere personlig.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra QXL, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt. Hvis du ikke ønsker, at dit besøg skal registreres af Google Analytics, kan du benytte dig af Google's Opt-Out Browser Add-on. Vær opmærksom på, at dine besøg på andre sider, der anvender Google Analytics, heller ikke vil blive registreret, hvis du installerer dette browser-plugin.

Vejledninger i at slette cookies

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer

Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser

Vejledning i at slette cookies på din iPhone