Tag QXL med i lommen - som iPhone eller Android app

Nu er det slut med at tabe en auktion, fordi du ikke er hjemme. Din telefon skal nok fortælle dig, hvornår du skal byde. Det er bare én fordel blandt mange. En smartphone app er helt oplagt, når du handler på auktion. Læs hvorfor her

Android-bruger? Nu er den her endelig. Den meget efterspurgte Android app er nu landet i dit Android Market. Du kan læse mere hereller hente den nu.

iPhone-bruger? Et år med den første version af QXL app'en til iPhone er gået og mere end 15.000 har hentet den. Vi har lært en masse, specielt på baggrund af brugernes feedback, og kan nu tilbyde dig en stærkt forbedret version. Læs alt om alt det nye her eller hent den nu.

Hverken eller? Fortvivl ej. Det er muligt at benytte en tilpasset udgave af QXL uden en Android eller iPhone på din mobil. Søg ganske enkelt efter qxl.dk. Prøv en demo her.