Bliv medlem – gratis, masser af fordele

Det er gratis at være medlem hos QXL, nemt at blive det – og en forudsætning for at handle på QXL. Du kan blive medlem, uanset om du er privatperson eller virksomhed, og vi har mange gode værktøjer og tilbud til både professionelle og private handlende.

De, der køber på QXL, gør det, fordi de som regel kan få varerne meget billigere end andre steder. En anden fordel er, at man kan finde ting, der er udgået eller svære at få fat på – film, porcelæn, samlerobjekter. Eller hvad med de mange nye eller næsten ubrugte designervarer og elektronik, der er til salg.

De, der sælger på QXL, har fundet ud af, at det er et godt sted at få en god pris for varerne. Der er nemlig ca. ½ million mennesker, der handler på QXL. Hvorfor ikke få penge for tøj, man ikke længere bruger, film, man ikke længere ser, musik man ikke længere hører? Eller hvad med fejlkøbet eller gaven, der ikke var lige i øjet? Ofte er alternativet at smide det ud, eller sætte en seddel op i det lokale supermarked. Det er meget nemt at sælge, og så kan man tjene uventede penge. Faktisk er det så effektivt at sælge på QXL, at mange virksomheder kører dele af eller hele deres salg via QXL. Det betyder, at der hver uge er op til 2 millioner varer til salg på QXL.

Så snart du er medlem, kan du handle på Danmarks største online handelsplads, hvor der er åbent døgnet rundt – mens du sidder mageligt derhjemme.

For at blive medlem, skal du angive dine personlige oplysninger i registreringsformularen, som kan identificere dig i vores medlemsdatabase. Når du har godkendt, at dine oplysninger er korrekte, oprettes din personlige QXL-konto, og efter få dage modtager du en aktiveringskode med posten. Når du har indtastet din kode, er du klar til at handle.
Registreringsproceduren kan måske virkelig lidt besværlig, men vi mener, at den er med til at øge sikkerheden til glæde for alle vores medlemmer. Desuden har vi indført systemer - både til betaling og medlemsvurdering - ligesom vi gennemfører rutiner i vores daglige kundeservice, der tilsammen hjælper dig til at opnå en god handelsoplevelse. Læs mere om at det blive og være medlem i vores Generelle Vilkår & Betingelser.

Du kan blive medlem ved at klikke her, eller ved at vælge ”Bliv medlem” øverst til højre på QXL’s forside.