Sådan indsætter du billeder i varebeskrivelsen

Til at starte med skal du have et sted hvor du kan uploade dit billede – du kan fx vælge www.billedeupload.dk

Vælg at billedet skal være privat, og fjern fluebenet i BB-koder. Herefter vælges Gennemse for at vælge billedet på din computer. Klik Upload når du har valgt det ønskede billede.

Når billedet er uploadet fremkommer en række muligheder:

Markér og kopier teksten ud for den række hvor der står Hotlink til websites Så er billedet klar til brug på din QXL auktion.

Når du opretter auktionen, og skal indsætte billedet i varebeskrivelsen, så klikker du på HTML ikonet i feltet til varebeskrivelse.

Der åbnes et nyt vindue, hvor du kan indsætte teksten du kopierede fra www.billedeupload.dk

Klik på Opdater

Nu er billedet med i varebeskrivelsen på din auktion:

Det færdige resultat